Nu är vi äntligen framme! Grusiga ögon, ömmande ryggar, svullna ben och elefantliknande fötter samt två resväskor mindre!! Bytet i Ho Chi Minh city (till flyget som skulle ta oss till Siem Reap) gjordes på sisådär 10 minuter, då flyget från Paris var sent.. Redan då började man misstänka att bagaget inte var riktigt lika snabbt som två tokspringandes resenärer :) Men det ska nog lösa sig! Har vi riktig tur så kommer de om bara några timmar! Det känns dock tveksamt angående Angkor-besök i em.. Det får nog vänta till imorn! 

En timme traditionell khmer-massage kostar 5$! Sjukt! En timme energixing oilmassage 7$! Kom hit vetja!! 
Spelade ps3 på Paris flygplats, Disney infinity! :)

Vårt rum de närmsta tre nätterna! 

Vi kommer under de kommande dagarna mest kolla in Angkor-området, efter det får vi se vad vi hinner med och vart det bär av sen! Vill bara tillägga att det ösregnar här nu! ;) November rocks!

3 kommentarer

Johanna

17 Nov 2013 09:53

Set fantastiskt ut! Vill också ha billig massage i varmt land!😊
Hoppas bagaget hittas snart!

Granen F1

19 Nov 2013 08:57

Hej Emelie!
Vi saknar dig. Vi vill också bada i en swimmingpool. Det är fuskigt att du har det så lyxigt. Vi undrar hur varmt du har det? Har du besökt templet än?

Massa kramar från Granen barnen, Emma Lindroth och Emma Nordlund.

Granen

19 Nov 2013 14:14

Förresten så hälsar hela granens fritids Grattis på födelsedagen! Hoppas du har en fantastisk födelsedag! Kramar barnen, Emma, Susan och Emma

Kommentera

Publiceras ej