Nu har vi lämnat Phnom Penh och befinner oss i kuststaden Sihanouk Ville! Här tänkte vi stanna ganska länge, runt en vecka, eventuellt tar vi en tur till Kampot eller Kap om vi blir trötta på sol, bad, frukt och l(j)äsning :)

Phnom Penh var nice, stort och hysteriskt men nice :) Första heldagen vi hade där spenderades i sann turistanda! Tuktuk till kungens otroligt flådiga och påkostade palats, där vi gick en guidad tur runtomkring på området. Sen vidare till S21, en före detta skola som under Pol Pots styre gjordes om till ett fängelse präglat av tortyr, våld, orättvisa och död. Efter detta åkte vi ut till Kambodjas största och mest kända killing field. Har inte ord att beskriva denna upplevelse på rätt sätt. Vi var medvetna om historien och vad som hade hänt, men det blir så levande och verkligt när man är på plats, såväl på fälten som i fängelset. Imponerande att khmererna är så trevliga och välkomnande! 
Från S21

För att slippa de enorma mängderna avgaser och damm..


Igår var vi på Bodia spa, bästa födelsedagspresenten! Full harmony pass, och full harmoni var det! Mys!!!




Imorgon kommer Robert (som driver hotellet vi bor på) ta med oss till de olika dykcentren nere på Serendipity road för att boka ett gäng dyk! En heldag och ev några ytterligare dyk, det beror på hur underhållande dyken är och hur mycket våra förkylda kroppar orkar :) 

Vi hoppas även på att kunna boka en båtutflykt till Koh Rong Salmoel med snorkling och djungelpromenad! 

Efter en lång dag (varav en tredjedel spenderades i en buss) kommer vi nu somna gott! Vi saknar er där hemma lite ;)