Detta är ett samlat svar på era kommentarer :)
Hej alla! Jag saknar er massor! Hoppas att ni har det riktigt kul i skolan och att ni lär er massa roligt! Hur går det med julsångerna? Är ni proffs nu eller? :) 

Fick en pysselbok av Veronica innan jag åkte, på båten hittade jag det här! :) 

Vi har det väldigt bra här nere, det är ca 30 grader och väldigt fuktigt, vilket gör att det blir väldigt svettigt :)  Ekorrarna, kommer ni ihåg hur det var i regnskogen på universeum!? Här är det svettigare! :) vi har bara badat en gång på en hel vecka, trots att det är så varmt ;) bada ska vi göra om en vecka, nu måste vi försöka hinna med så mycket som möjligt :) man vill ju se så mycket man kan av landet! 

Tack för grattishälsningarna! Ja det var en väldigt bra födelsedag! Annorlunda kan man ju säga :) Templen var riktigt fräcka!
Jag vet inte riktigt hur gammal kungen var när han dog, men det handlade inte bara om en kung, utan så fort en kung dog (oavsett om han var ung eller gammal) så slutade arbetarna att bygga på just den kungens tempel och började bygga på den nya kungens tempel istället :) Lite knasigt! Men en kul grej att se såhär många år senare! 

Vi har sett en hel del apor, men framför allt har vi sett hundar och åter hundar! Det finns väldigt många gatuhundar här och hundar som verkar höra till ett hem men som går lösa hela tiden :) just nu ligger vi i sängen och spanar på en gecco-familj som vi delar rum med :) 

När vi var vid det sista templet i Siem Reap, när det var solnedgång, så fick vi se det här gänget: 



Vi tror att det är ungefär som konfirmation, att pojkar i en viss ålder ska testa på att leva och bo som munkar.. 

Nu ska vi snart åka buss till Kambodjas huvudstad, Phnom Penh! Hoppas att ni får en rolig helg! 
Massa kramar till alla er!! 
(Har ni snö?)

Kommentera

Publiceras ej